На Рівненщині у ДТП загинули двоє військових

На Рівненщині у ДТП загинули двоє військових

На трасі Рівне - Костопіль зіткнулися автомобілі Geely і Mercedes Sprinter, який їхав за маршрутом Рівне - Володимирець. В результаті зіткнення загинув водій і пасажир автомобіля Geely.

Про це повідомляє прес-служба поліції Рівного, передає ТСН.

«Близько шостої ранку сьогодні, 20 грудня, в селі Любомирка сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода», - йдеться у повідомленні.

Як встановили поліцейські на місці аварії, 43-річний водій легковика під час обгону не впорався із керуванням і влетів у маршрутку.

Унаслідок зіткнення водій та пасажир Geely загинули на місці, їхні тіла затисло в авто, рятувальникам довелося деблокувати їх із купи металу.

Своєю чергою 56-річний керманич маршрутки, мешканець Здолбунова, отримав незначні травми та був госпіталізований до лікарні.

За даними місцевого видання «Рівне вечірнє», загиблими є військові. Водій разом із товаришем по службі збиралися їхати на семінар до Рівного, але щось забув, тому повертався назад на полігон.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ПортCity чекають на святкову пошту
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 21 грудня
Останні новини
Схожі новини