На Старому ринку в Луцьку – черговий конфлікт. ВІДЕО

На Старому ринку в Луцьку – черговий конфлікт. ВІДЕО

Підприємців Центрального ринку в Луцьку можуть позбавити охорони їхніх яток.

Практично вже позбавили, бо працівників сторожової фірми, з якою продавці уклали угоди, на ринок відмовляється пускати керівництво самого ж базару, – йдеться в сюжеті Сфери ТВ.

Свої дії завідувач Центрального ринку,пояснює тим, що облспоживспілка, яка територію ринку вважає своєю, договір про охорону скасувала й уклала такий із іншою структурою. Хоча, згідно з рішенням міськради, ринок тепер комунальний і облспоживспілка там не господар.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: В облспоживспілки Волині забрали землю на Старому ринку

Поки що, відповідно до нової угоди, ринок вартуватиме інша структура, але відповідальність за майно підприємців на нових охоронців не лягатиме. І якщо трапляться крадіжки, то апелювати продавцям не буде до кого.

У кабінеті завідувача базаром Петра Півнюка представник охоронної фірми Віктор Пархомчук відстоює право своїх працівників зайти на роботу. Мотивує тим, що зобов’язаний перед підприємцями, з якими діє угода про охорону їхнього майна. Натомість, Півнюк проти, бо з 1 вересня облспоживспілка, що вважає себе власником ринку, уклала угоду про охорону з іншою фірмою. Хоча на початку року сесія міськради передала ринки в комунальну власність.

Деталі – в сюжеті


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція знайшла вкрадені в лучан номерні знаки
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 4 вересня
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні