На святого Миколая ПриватБанк відкрив фабрику магічних листівок

На святого Миколая ПриватБанк відкрив фабрику магічних листівок

З 19 грудня усі користувачі мобільного додатка Privat24 можуть обмінюватися стильними листівками з грошовими подарунками. Усе, що потрібно, – перейти в меню «Листівки» та ввести номер телефону отримувача.

«Щодня тисячі українців дарують гроші своїм близьким, друзям, колегам, – говорить маркетинг-директор ПриватБанку Микола Щербина. – Але як зробити такий подарунок зручно, красиво, святково? Прикріпити гроші скріпкою до листівки чи покласти готівку в конверт – віє минулим століттям, та й кеш – це не дуже гігієнічно. Просто переказати з картки на картку – якось не святково, до того ж незрозуміло, коли робити переказ: до привітання, під час святкування чи після нього. Сервіс «Листівка» вирішує цю проблему раз і назавжди».

Скористатися сервісом можна в меню «iЛистівка» в додатку Privat24 – ввести номер телефону людини, додати вітання та надіслати. Одержувач миттєво отримає листівку в Privat24, обере картку для отримання та із задоволенням прочитає щирі вітання.

Для тих же, хто збирається на святкування та хоче особисто вручити щось незвичайне, ПриватБанк розробив набір наліпок з QR-кодом. Спочатку скануєте код та додаєте подарунок для людини за номером її телефону. Потім просто клеїте наліпку з кодом на букет квітів, листівку, щоденник, повітряну кульку або коробку цукерок. Щойно людина саме з цим номером відсканує код, зможе отримати подарунок, що ви підготували, – як на відео.

Роздрукувати магічні наліпки можна самостійно на сторінці «іЛистівки» https://promos.privatbank.ua/ua/promos/ilystivka. ПриватБанк дарує дизайн та QR-коди усім охочим. Та запрошує до співпраці видавництва й друкарні. Вони також можуть скористатися готовим дизайном або додати код до будь-якої своєї продукції безкоштовно.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зрада Vs Перемога: в мережі показали пародію на українські політичні шоу. ВІДЕО
Наступна новина Назвали найдивнішу фобію серед жінок
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні