На вихідних у Старому Луцьку обмежать рух транспорту

На вихідних у Старому Луцьку обмежать рух транспорту

У Луцьку в суботу, 24 листопада, відбудуться скорботні заходи з метою вшанування пам’яті жертв голодоморів в України.

Відповідне рішення підписав секретар міської ради Григорій Пустовіт

Аби вшанувати пам’ять безневинно убієнних жертв голодоморів на Театральному майдані у Луцьку розпочнеться громадянська хода, яка прямуватиме до Замкової площі, де відбудуться скорботні заходи. О 16.00 українці вшанують знищених голодом спільно акцією «Запали свічку!» 

Під час проведення скорботної ходи та панахиди за загиблими від голодоморів у Луцьку буде зупинено рух транспорту через Братський міст, на вулицях Данила Галицького, Братковського, Замковій площі обмежать рух транспорту під час скорботних заходів. 

Цього дня на приміщеннях галузевих підприємств, установ, організацій міста буде вивішено Державний Прапор України зі скорботною стрічкою. Керівникам підприємств та установ міста рекомендовано утриматись від проведення 24 листопада розважальних заходів.

Також заборонено звучання розважальних мелодій на ринках міста, у закладах ресторанного господарства, на території Історико-культурного заповідника у місті Луцьку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинське містечко на архівних знімках. ФОТО
Наступна новина У річці знайшли тіло юнака з Луцька, якого розшукували близько місяця
Останні новини
Схожі новини