На Волині чоловіка врятували від самогубства

На Волині чоловіка врятували від самогубства
Фото ілюстративне

На Волині у Рожищенському співробітники сектору реагування патрульної поліції врятували 27-річного жителя, який намагався покінчити із життям.

Чоловіка доставили у медичний заклад. Після надання допомоги волинянин від госпіталізації відмовився, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

16 січня до поліції зателефонувала 32-річна жителька району. Жінка повідомила про сімейну сварку. На місце відразу направився наряд сектору реагування патрульної поліції у складі лейтенанта поліції Володимира Прокопчука та сержанта поліції Петра Близнюка.

У розмові із жінкою  поліцейські дізналися, що її 27-річний співмешканець намагається накласти на себе руки. Правоохоронці встигли запобігти трагедії й доставили чоловіка до районної лікарні. Після надання медичної допомоги чоловік від госпіталізації відмовився. Наразі його життю нічого не загрожує.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Акція під «LeBruk» триває: пропонують купити бруківку взимку, а забрати навесні
Наступна новина СБУ проводить обшуки у «Волиньприродресурсі»
Останні новини
Схожі новини