На Волині депутати ОТГ дізналися, як налагодити ефективну комунікацію із виборцями

На Волині депутати ОТГ дізналися, як налагодити ефективну комунікацію із виборцями

Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування разом із Волинським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій організували семінар «Навчання для депутатів місцевих рад ОТГ».

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Юрисконсульт Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Андрій Погорілий розповів про статус депутата місцевої ради та його законодавче забезпечення та про 

форми, методи та інструменти роботи депутата для продуктивної діяльності.

Він детальніше розповів про місце депутата в органах місцевого самоврядування та співпрацю із членами територіальної громади. 

А радник Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування із муніципальних послуг Петро Лавринюк розповів про ефективну взаємодію та комунікацію з виборцями та місцевою громадою.

Нагадаємо, що «U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На луцькій вулиці призупинять рух транспорту
Наступна новина Руслан Калінін – про (не)доступне житло, досвід Грузії та фінансування повітря
Останні новини
Схожі новини