На Волині для ветеранів організували сплав

На Волині для ветеранів організували сплав

Свіже повітря, плескіт води, захоплюючі краєвиди та коло однодумців – так можна описати сплав, який організували для ветеранів Ковельської громади фахівці центру соціальних служб спільно з ГО «Плекай» та туристичним клубом «Манівці». Це – соціально- психологічна підтримка військових, мета якої – відволікти захисників від важких думок, сприяти емоційному відновленню через фізичну активність.

Про це написали на сайті Ковельської міськради.

«Сплав по річці Дністер та скелелазіння можуть бути дуже потужним методом реабілітації для ветеранів Збройних Сил. Природа, фізична активність, спілкування з побратимами, психологами – все це дає можливість відновити сили, знайти внутрішній баланс. иТакі заходи не лише зміцнюють тіло, а й дух, допомагають ветеранам знайти нові сенси в житті, відчути себе частиною суспільства та отримати необхідну психологічну підтримку”, – розповідає психолог Ольга Пивень.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Одружився з тещею, щоб перетнути кордон. Чоловіки вигадують схеми втечі за кордон
Наступна новина Волинські піротехніки їдуть розміновувати Донеччину
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні