На Волині обчистили хутряний магазин. Винесли шуб на мільйон гривень

На Волині обчистили хутряний магазин. Винесли шуб на мільйон гривень
Фото: arnapress.kz

У Ковелі невідомі винесли з магазину  вторговому центрі 26 шуб. 

Про це йдеться в ухвалах Ковельського міськрайонного суду від 23 січня, який розглянув клопотання слідчого відділу поліції, – пише Район.Ковель. 

За даними слідства, в період часу з 17 години 17 січня 2019 року по 7 годину наступного дня три невстановлені особи залізли в торговий центр «BRISTOL», що у Ковелі на вулиці Брестській, проникли в бутик на першому поверсі та викрали звідти 26 норкових шуб. Сума збитків потерпілій підприємиці – 1 200 000 гривень.

При перевірці відео з камер спостереження торгового центру з’ясували, що до вчинення злочину можуть бути причетні двоє громадян, які там працювали, однак на даний час звільнились, та їхній спільний знайомий. Крім цього із наявного відео з’ясовано, що перед скоєнням крадіжки ці особи перебували в приміщенні торгового центру, зокрема біля бутика із шубами, обстежували його та оглядали розташування камер відео нагляду та наявність сигналізації.

Слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду Сергій Панасюк ухвалив призначити відповідні експертизи, до проведення яких залучити експертів Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До Луцька їде кандидат у президенти
Наступна новина У Ковелі дві школи відправили на карантин через грип
Останні новини
Схожі новини