На Волині покарали чоловіків, які протягом місяця розбирали колію

На Волині покарали чоловіків, які протягом місяця розбирали колію
Фото ілюстративне (джерело: Волноваха.City)

На Волині двоє чоловіків у Ковельському районі розбирали залізничні колії, крадучи деталі. Загальна сума завданих збитків склала майже 31 тисячу гривень.

Про це йдеться у вироку Ковелського міськрайонного суду Волинської області від 1 лютого, – повідомляє ІА Волинські Новини.

Під час судового засідання вдалося встановити, що з початку вересня до жовтня 2018 року двоє чоловіків за попередньою змовою демонтовували верхню будову колії та викрадали металеві накладки, костилі та болти у Ковельському районі. Зокрема, було зафіксовано сім випадків крадіжок, а загальна сума збитків склала майже 31 тисячу гривень.

Між кожним з обвинувачених та представником потерпілого укладено угоду про примирення, відповідно до якої вони визнали свою вину, а також відшкодовували завдані збитки.

Отож, суд затвердив угоду та призначив одному з обвинувачених покарання у виді обмеження волі на строк 1 (один) рік, інший обвинувачений отримав умовне покарання терміном на два роки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Опублікували фото волинського замку, зроблене льотчиками у 1934. ЗГАДАТИ ВСЕ
Наступна новина На Волині знайшли авто з фальшивими документами. ФОТО
Останні новини
Схожі новини