На Волині покарали пенсіонера, який п'ять місяців користувався дармовим газом

На Волині покарали пенсіонера, який п'ять місяців користувався дармовим газом

За допомогою гумового шлангу 68-річний чоловік приєднався до стояка газової труби і, обминаючи лічильник, підключив блакитне паливо напряму до чотирьох плиток та опалювального котла.

Несанкціонований відбір природного газу виявили працівники Ковельської газконтори під час проведення планового технічного обслуговування обладнання абонентів, – пише Експрес-онлайн із посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Підрахували, що за нормами споживання газу без приладів обліку з лютого по липень 2017 року він вкрав дві з половиною тисячі кубометрів газу, завдавши постачальній компанії збитків на суму 20611 гривень.

Вироком Ковельського міськрайонного суду дідуся за крадіжку блакитного палива оштрафували на 850 гривень і відразу звільнили від покарання на підставі Закону України "Про амністію у 2016 році", який набрав чинності 7 вересня 2017 року.

Але кошти за використаний газ все ж доведеться повернути. Майно крадія перебуває під арештом, який знімуть лише після того, як він повністю розрахується.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перший вітає Олександра Спященка з Днем народження
Наступна новина Повідомили, коли Луцьк попрощається із загиблим військовим
Останні новини
Схожі новини