На Волині поліція припинила спробу вивезення труб з об’єкта державного значення

На Волині поліція припинила спробу вивезення труб з об’єкта державного значення

Патрульна поліція Волині припинила спробу вивезення труб з об’єкта державного значення.

Вирішується питання щодо реєстрації кримінального провадження, повідомляє прес-служба поліції Волині.

Сьогодні, на автодорозі Луцьк-Ковель, керівництвом УПП у Волинській області було виявлено транспортні засоби обабіч траси, в які завантажували металеві труби невідомого походження великого розміру.

На місце події прибув екіпаж відділу моніторингу та аналітичного забезпечення УПП у Волинській області.

На вимогу полісменів пояснити законність і мету цих дій присутні особи не відреагували, пояснивши, що є «звичайними працівниками, які виконують вказівки». Жодних документів на проведення робіт не надали.

Волинські патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка наразі проводить слідчі дії та описує виявлені труби. 

Спецтехніку, в яку завантажували труби, вилучено і доставлено на спецмайданчик м. Ковеля. Трьох осіб, які перебували на місці події, доставлено до відділку поліції.

«За попередньою інформацією, їх викопували неподалік траси, на місці пролягання нафтопроводу, який є державним об’єктом стратегічного значення. Далі їх підвозили до дороги та відправляли згодом у невідомому напрямку. Можливо, труби різали на території всієї області, а вони, за попередньою інформацією, можуть використовуватись у військово-транспортних цілях для транспортування нафтопродуктів», - повідомив заступник начальника УПП у Волинській області Дмитро Хмарук.

Про подію повідомлено Службу безпеки України, Управління захисту економіки ГУНП, військову прокуратуру, вирішується питання щодо внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань та реєстрації кримінального провадження.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські дорожники палять величезні костри незважаючи на заборону
Наступна новина Українських військових обстріляли з території Росії
Останні новини
Схожі новини