На Волині попрощалися із воїном 100-ї бригади Сергієм Скороходом. ФОТО

На Волині попрощалися із воїном 100-ї бригади Сергієм Скороходом. ФОТО

Вчора, 15 серпня, Ковель оплакав та провів у безсмертя ще одного земляка. До лав Небесного воїнства став солдат Сергій Віталійович Скороход – корінний ковельчанин, водій однієї зі штурмових рот 100-ої волинської ОМБр.

Про це повідомив міський голова Ігор Чайка

Сергій Скороход народився і виріс у Ковелі. Закінчив ЗОШ №10, вступив до Волинського національного університету імені Лесі Українки на факультет фізичного виховання.

Хотів бути професійним військовим, але підвело здоров’я. Сергій Скороход знайшов себе у родинному бізнесі: продавав та обслуговував побутову техніку. Одружився. З дружиною Оленою виховували сина Стаса та доньку Ніку – обоє школярі. Сергій був чудовим сім’янином, добрим чоловіком і батьком.

«Від повістки ховатись не стану, піду воювати, щоб не було соромно перед дітьми...», – часто казав він рідним після повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Сергія Скорохода мобілізували у жовтні 2023-го. Воював на Лиманському та Авдіївському напрямку, в Серебрянському лісі та під селищем Очеретине.

На фронті завжди відчував підтримку родини, зокрема, і матеріальну. Нещодавно вони купили автівку для підрозділу Сергія. Та, на жаль, він так і не встиг сісти за її кермо...

Зв’язок із Сергієм обірвався 30 липня. Спершу його вважали зниклим безвісти, але згодом з’ясувалося, що він отримав смертельні поранення саме під час бою поблизу села Залізне на Донеччині.

Сергій Скороход загинув як Герой, на полі бою, до останнього подиху вірний присязі на вірність українському народові.

«Щирі співчуття родині: дружині Олені та дітям, батькам – Віталію Олександровичу та Оксані Валеріївні, сестрі Наталії. Всім, хто знав і любив загиблого Воїна», – йдеться у дописі. 

Вічна пам’ять і шана Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Курщині створено першу військову комендатуру, – Сирський
Наступна новина Під час другого «Світязь фест» на Волині вдалося зібрати понад мільйон гривень на потреби ЗСУ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні