На Волині п’яний водій намагався підкупити поліцейського

На Волині п’яний водій намагався підкупити поліцейського

Волинянина, який у стані алкогольного сп’яніння пропонував хабар поліцейському, притягнуть до кримінальної відповідальності.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Волині.

Старший лейтенант поліції Володимир-Волинського відділу поліції під час несення служби по вулиці Устилузькій зупинив автомобіль під керуванням 47-річного жителя селища Локачі. Під час перевірки документів поліцейським було встановлено, що водій транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Водій, аби його не притягнули до адміністративної відповідальності, запропонував поліцейському три тисячі гривень хабаря. Поліцейський на місце викликав слідчо-оперативну групу щоби задокументувати факт надання неправомірної вигоди.

За порушення вимог ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення на волинянина складено адмінпротокол. За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі від 2 до 4 років. Триває досудове слідство.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Останній день жовтня у волинському лісі. ФОТО
Наступна новина Курс валют на 1 листопада: гривня продовжує зміцнення
Останні новини
Схожі новини