На Волині рідним полеглих Героїв вручили їхні посмертні ордени. ФОТО

На Волині рідним полеглих Героїв вручили їхні посмертні ордени. ФОТО

Відповідно до Указу Президента України за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) удостоїли рідних загиблих захисників з Колківської громади – Жучка Володимира Сергійовича та Веремчука Юрія Олеговича.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади. 

2 лютого представник Луцького РТЦК та СП Віталій Котеленець вручив нагороди: матері Веремчука Юрія Олеговича – Наталії Лукашук та матері Жучка Володимира Сергійовича - Анастасії Калуш.

«Від імені усієї громади Колківський селищний голова Олександр Палінкевич висловив слова співчуття та вдячність рідним героїв, які є прикладом і гордістю для всієї України!

Мужні, самовіддані і назавжди вірні своїй державі. Вони – наші Герої, завдяки яким ми маємо можливість жити! Ми завжди пам'ятатимемо тих, хто став на захист нашої Батьківщини і пожертвував своїм життям заради нашого майбутнього», – йдеться у дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Від 3⁰ морозу до 12⁰ тепла: синоптики прогнозують нестійку погоду на Волині
Наступна новина Волиняни здобули медалі на Кубку світу з парабіатлону та лижних перегонів
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні