На Волині рідним загиблих воїнів вручили їх посмертні нагороди. ФОТО

На Волині рідним загиблих воїнів вручили їх посмертні нагороди. ФОТО

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, відповідно до Указу Президента України, орденом «За мужність» IІІ ступеня нагороджено посмертно військовослужбовців з Маневицької громади Іщика Андрія Андрійовича та Фоміна Іллю Сергійовича, які віддано та до останнього подиху захищали кордони своєї держави.

Про це інформують у громаді. 

25-річний маневичанин Фомін Ілля Сергійович мужньо захищав Вітчизну від ворога з листопада 2022 року. Старший солдат, вогнеметник вогнеметного відділення загинув 24 грудня 2023 року під час бойових дій з військовим формуванням ворога на Луганщині.

Молодший сержант Іщик Андрій Андрійович вступив до лав Збройних Сил України на початку травня 2023 року. Службу проходив у 24-ій окремій механізованій бригаді імені короля Данила. 24 липня 2023 року від отриманих поранень внаслідок мінометного обстрілу під час ведення бою з противником на Донеччині 46-річний маневичанин загинув.

Сьогодні,27 серпня, Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, представники Першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, капітан Віталій Корець та старший лейтенант Анатолій Комарчук вручили державні відзнаки рідним Героїв, подякували батькам за належне виховання синів, які з честю і до кінця виконали свій службовий обов’язок, боронячи Україну від російського окупанта.

Нагороду загиблого Героя Андрія Іщика отримали його син Максим, дружина Людмила Іванівна та мама Надія Іларіонівна.

Таку ж високу відзнаку вручили батькам загиблого Героя Іллі Фоміна Тетяні Мирославівні і Сергію Єгоровичу.

Вічна пам'ять і слава Героям, які віддали своє життя за рідну Вітчизну, за нашу свободу і незалежність!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Колках організували свято для родин військових. ФОТО
Наступна новина Захисника з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні