На Волині шахрай видурив гроші у чоловіка під приводом продажу авто

На Волині шахрай видурив гроші у чоловіка під приводом продажу авто

У Волинській області правоохоронцям вдалося розкрити 27-річного шахрая, який видурив у жителя Горохівського району 200 доларів.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Волинської області.

До поліції із заявою про шахрайство звернувся житель Горохівського району. Потерпілий повідомив, що зловмисник під приводом продажу автомобіля видурив у нього 200 дол. США. Поліцейські встановили особу правопорушника й проводять досудове розслідування.

Поліцейські встановили, що 26 грудня близько 19 години, перебуваючи в Ковелі, невідомий чоловік під приводом продажу автомобіля заволодів грошима у сумі 200 доларів США. Співробітники сектору реагування патрульної поліції встановили причетність до скоєння злочину 27-річного мешканця Камінь-Каширського району.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скандал у міськраді під Києвом: сесію відкрили гімном Росії
Наступна новина Мандри у подарунок. Дітей загиблих військовослужбовців привітали з днем Святого Миколая. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини