На Волині судитимуть працівницю митниці

На Волині судитимуть працівницю митниці

Головний державний інспектор митного поста «Ковель» Волинської митниці ДФС вчинила службове підроблення і зловживала владою та службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області. 

Здійснюючи митне оформлення транспортного засобу, який одне з господарських товариств возило на територію України, працівниця митниці 10 листопада 2015 року умисно внесла завідомо неправдиві відомості до офіційних документів та долучила до акту митного огляду фотознімки іншого транспортного засобу.

На підставі цього акту підприємство сплатило митні платежі за "кузов автомобіля", а не автомобіль, увізши в Україну позашляховик "BMW X5".

Протиправними діями головного державного інспектора державним інтересам спричинено тяжкі наслідки у виді ненадходження до бюджету податкових зборів та обов’язкових платежів під час митного оформлення транспортного засобу на суму понад 507 тис. грн.

Невдовзі працівниця митниці постане перед судом, який і визначить їй міру покарання.

Задля стягнення із неї завданих державі збитків прокуратурою також пред’явлено позовну заяву до суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ковельским патрульним допомагають більш досвідчені колеги з інших областей
Наступна новина Шок! У Луцьку знайшли мумію: стали відомі деталі. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини