На Волині ветерани та їхні рідні взяли участь у психологічному тренінгу

На Волині ветерани та їхні рідні взяли участь у психологічному тренінгу

У четвер, 3 жовтня, в Молодіжному центрі «4.0» відбулася перша зустріч ветеранів, їхніх дружин і матерів із психологинею Ганною Зінчук. Захід відбувся в рамках проєкту «Соціально-психологічна підтримка та реінтеграція ветеранів та членів їх сімей».

Про це інформує Ветеран Хаб / Нововолинськ.

Протягом двох годин учасники слухали лекцію про психоедукацію.

Ганна Зінчук розповідала, що відбувається на рівні психіки учасників війни, чим відрізняється психіка військового від психіки цивільного, як поводитися родині з чоловіком чи сином, який повернувся із зони бойових дій. Учасники навчалися, як створити умови в домі для мʼякої адаптації ветерана та повернення його до цивільного життя.

Наступна зустріч із психологинею проєкту відбудеться незабаром. Стежте за анонсами на сторінці «Ветеран Хаб/Нововолинськ».

У рамках даного проєкту є можливість індивідуально поспілкуватися з фахівцем. Консультація психолога - конфіденційна та безкоштовна. Для запису телефонуйте за номером: 0675250743.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Курщині загинув захисник з Луцька
Наступна новина Завтра у Луцьку прощатимуться із захисником
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні