На Волині відзначили обласних переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024»

На Волині відзначили обласних переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024»

Сьогодні, 21 травня, у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти урочисто вітали переможців та учасників обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024».

Про це інформують в ОВА. 

Як розповів директор ВІППО Петро Олешко, цьогоріч в обласному етапі конкурсу в чотирьох номінаціях брали участь 38 педагогів Волинської області: 8 вчителів фізики, 10 педагогів образотворчого мистецтва, 11 – з української мови та літератури та 10 вчителів географії.

«Цей конкурс щороку відкриває та яскраво підсвічує нові імена. А також це чудова платформа для самовдосконалення та розвитку нової української школи. І для учасників, і для організаторів позаду залишились складні випробування – робочі і творчі, ми перегорнули сторінки пошуку, досліджень, сумнівів та переживань. Ваша участь у конкурсі засвідчила високий рівень вашої підготовки та майстерності. Переконаний, що участь та перемоги додадуть кожному з вас поштовху до нових звершень», – наголосив Петро Степанович.

Відзначали переможців та учасників Почесними грамотами Волинської облдержадміністрації та обласної ради.

«З народженням дитини найголовнішою для неї стає сім’я, коли дитина переступає поріг дитсадка – це вихователь, а коли дитина приходить у школу – найголовнішим стає вчитель. І від того який вчитель зустрів дитину в закладі освіти, залежить те, як складається її подальша доля та навчання. Сьогодні складний час. Сьогодні часто звучать повітряні тривоги – в класах та на вулицях. Але наші вчителі надзвичайно мудрі, сильні та наполегливі. Вітаю усіх вас з цим днем та досягненням високих результатів. Ви завжди перші! Дякую вам щиро», – привітала освітянську громаду очільниця управління освіти і науки Волинської ОДА Наталія Матвіюк, вручаючи нагороди.

Перше місце в обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Фізика» здобув Микола Бігун, заступник директора, вчитель фізики та інформатики «Видричівського ліцею» Камінь-Каширської міської ради.

Перше місце у номінації «Українська мова та література» виборола Наталія Козеровська, вчитель зарубіжної літератури і української мови та літератури Луцького ліцею № 9 Луцької міської ради.

Перше місце у номінації «Образотворче мистецтво» посіла Наталія Ярошик, вчитель образотворчого мистецтва та мистецтва Пнівненського ліцею Камінь-Каширської міської ради.

А також перше місце в обласному турі та за результативну участь у заключному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Географія» отримала Оксана Котлярчук, вчитель географії Луцького ліцею № 2 Луцької міської ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Львівщині волинянин побив поліцейського, бо боявся отримати повістку
Наступна новина На Донеччині загинув молодий Герой з Луцького району Артем Тюрин
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні