На Волині викрили підприємців, які з порушеннями продавали алкоголь

На Волині викрили підприємців, які  з порушеннями продавали алкоголь

Волинські фіскали на Ратнівщині встановили низку порушень при реалізації алкогольної продукції.

Про це повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

В ході фактичних перевірок представників бізнесу, котрі здійснюють реалізацію підакцизної продукції на території Ратнівського району, працівники управління контролю за обігом та оподаткування підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області встановили факти реалізації та зберігання алкогольних напоїв, маркованих марками акцизного податку з ознаками підробки.

Алкоголь з підробленими марками акцизного податку – 48 пляшок вартістю майже 2 тисячі гривень, вилучили з незаконного обігу працівники Ратнівського ВП ГУНП у Волинській області.

Цього ж дня на території району встановлено факти роздрібної торгівлі алкогольними напоями за цінами, нижчими за встановлені мінімальні роздрібні ціни на такі напої та роздрiбної торгiвлi тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін на тютюнові вироби, які встановлені виробником тютюнових виробів, збільшеними на суму акцизного податку з реалізації через роздрібну торговельну мережу тютюнових виробів.

Важливо, що про порушення при реалізації горілчаної продукції та цигарок на Ратнівщині представників ДФС інформували небайдужі громадяни.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рада визнала Росію країною-агресором ще два роки тому. ВІДЕО
Наступна новина На автошляхах Волині немає заторів через негоду, – ДСНС
Останні новини
Схожі новини