На Волині водій BMW на «бляхах» збив велосипедиста та втік

На Волині водій BMW на «бляхах» збив велосипедиста та втік

На Волині невідомий водій «BMW» на іноземній реєстрації збив велосипедиста та втік з місця аварії.

ДТП сталася у понеділок, 7 травня, на вулиці Богдана Хмельницького в Горохові, – повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

Унаслідок ДТП 14-річний велосипедист отримав тілесні ушкодження. Йому надали медичну допомогу. Потерпілий не госпіталізовувався.

Автомобіль правопорушника зафіксували камери відеоспостереження. На розшук транспортного засобу оперативний черговий Горохівського відділу поліції орієнтував наряди поліції, задіяні до охорони публічної безпеки.

Менше ніж за півгодини дільничні офіцери поліції разом із співробітниками сектору реагування патрульної поліції знайшли розшукуваний автомобіль у селі Скобелка Горохівського району.

Правоохоронці встановили, що за кермом легковика перебував 19-річний житель цього ж району. Транспортний засіб затримали та помістили на арештмайданчик.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зацвіла акація. ФОТО
Наступна новина Жителі волинського села на 100-літніх ретро-фото
Останні новини
Схожі новини