На Волині всю ніч шукали 13-річного хлопчика, який заблукав в лісі

На Волині всю ніч шукали 13-річного хлопчика, який заблукав в лісі

Протягом всієї ночі працівники поліції відділу поліції № 1 (сел. Маневичі) Камінь-Каширського районного відділу поліції розшукували 13-річного хлопчика, який заблукав. На щастя, його знайшли цілим та не ушкодженим.

Про це повідомляє Камінь-Каширський районний відділ поліції.

24 червня вночі до відділу поліції № 1 (сел. Маневичі) Камінь-Каширського районного відділу поліції надійшло повідомлення від матері з проханням про допомогу в пошуках її 13-річного сина. Як пояснила жінка хлопчик пішов з дому, оскільки між ними виник конфлікт.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. До пошуку неповнолітнього залучили особовий склад відділу поліції та працівників лісового господарства.

Під час пошуку дитини було здійснено перевірку всіх ймовірних місць, де він міг перебувати. Та в результаті спільних та злагоджених пошукових дій, які тривали аж до ранку, працівники сектору кримінальної поліції разом із працівниками сектору реагування патрульної поліції знайшли зниклого в лісовому масиві поблизу смт Маневичі. З ним усе гаразд.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Боратині влаштували сплав на байдарках, щоб познайомитися з переселенцями
Наступна новина Втратив побратимів і мало не загинув: воїн з Волині розповів, що врятувало йому життя
Останні новини
Схожі новини