На Волині за минулу добу сталося 39 аварій

На Волині за минулу добу сталося 39 аварій

За минулу добу на Волині трапилось 39 дорожньо-транспортних пригод, три з них з постраждалими. Відомості вже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідство триває. 

Про це інформує пресслужба Нацполіції Волині.

Автопригода у селі Грибовиця Іваничівського району трапилась близько 14 години. 53-річний водій автомобіля Fiat Scudo, мешканець району, ймовірно, не впоравшись з керуванням на вкритій ожеледицею дорозі, допустив зіткнення з вантажним транспортним засобом Mercedes-Benz-1840. Внаслідок зіткнення четверо пасажирів легковика отримали тілесні ушкодження: трьох з них госпіталізували, одній – надали медичну допомогу та відпустили додому. 

  

У Луцькому районі автопригода трапилася близько 8 години ранку. Там 26-річний волинянин, керуючи автомобілем Volkswagen Transporter, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості руху, з’їхав в кювет та перекинувся. В результаті – травмувалася 49-річна пасажирка авто, їй надали медичну допомогу та відпустили додому. Подібна аварія також у Луцькому районі сталася близько 15 години, 33-річний лучанин на Volkswagen з’їхав в кювет та перекинувся. Пасажир авто отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували у відділення травматології. 

  

За трьома фактами дорожньо-транспортних пригод внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Правоохоронці встановлюють всі обставини автопригод.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині бус злетів у кювет та врізався у дерево
Наступна новина Волинська лабораторія видаватиме результати ПЛР-тестів двома мовами
Останні новини
Схожі новини