На Волині затримали банду наркоторговців

На Волині затримали банду наркоторговців

Прокуратурою Волинської області спільно з Головним управлінням Національної поліції в області викрито діяльність трьох волинян та мешканця Житомира, які упродовж вересня 2017 року – лютого 2018 року вчиняли наркозлочини на території двох областей, налагодивши схему незаконного збуту амфетаміну та опію.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Правоохоронцями встановлені факти незаконних оборудок із психотропами, вчинені 37-річним раніше судимим лучанином, його 31-річною спільницею, 49-річним житомирянином та 28-річним уродженцем села Забороль Луцького району.

За результатами проведення обшуків у фігурантів провадження на Волині та Житомирщині працівниками поліції вилучено понад 100 г наркотичних засобів і психотропних речовин, що є особливо великим розміром.

Усім чотирьом громадянам повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту та незаконному збуті психотропних речовин, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, у особливо великих розмірах (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 307, ч.3 ст. 307 КК України) та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волинь повертаються журавлі
Наступна новина У Луцьку кличуть на масштабну студентську вечірку
Останні новини
Схожі новини