На Волині затримали на хабарі керівника з прикордонної служби. ФОТО

На Волині затримали на хабарі керівника з прикордонної служби. ФОТО

На Волині затримали на хабарі начальника відділу інспекторів прикордонної служби ВПС «Піща» Луцького прикордонного загону ДПС України.

За 1200 доларів США хабара посадовець та місцевий мешканець мали улагодити питання із незаконним переміщенням через держкордон України 120 ящиків тютюнових виробів, а це, до речі, – 60 тис. пачок цигарок, – пише в Facebook військовий прокурор Олег Сенюк.

«Загалом в цьому місяці за процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону слідчими УСБУ в Волинській області, за оперативної підтримки співробітників ВБКОЗ УСБУ у Волинській області було задокументовано не один факт вимагання та одержання хабара цими ділками, який вони розділили на три частини. Останній – сьогодні. На 700 доларів США обох правопорушників й вдалося затримати», – каже правоохоронець.

Нині відбуваються першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем проживання фігурантів справи. Опісля плануємо повідомити їм про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, а суд вирішуватиме – обрання їм запобіжних заходів (клопотатимемо про варту) та відсторонення капітана від займаної посади.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порівняно з минули роком, середній розмір субсидії зменшився на 59 %
Наступна новина Довгі літні вихідні: коли й скільки відпочиватимуть українці
Останні новини
Схожі новини