«Наш Герой ніколи не втрачав віру в кращі часи»: спогади про воїна з Волині Вячеслава Ланевича

«Наш Герой ніколи не втрачав віру в кращі часи»: спогади про воїна з Волині Вячеслава Ланевича

Солдат Вячеслав Ланевич, позивний «Фора», загинув 5 липня 2023 року в стрілецькому бою з ворожою ДРГ поблизу селища Білогорівка на Луганщині. 17 липня захиснику виповнилося б 48 років.

Спогади про бійця опублікували на платформі «Меморіал Героїв». 

Вячеслав Володимирович народився в місті Камінь-Каширський Волинської області. Після закінчення школи навчався в професійно-технічному училищі за спеціальністю майстер-будівельник. Потім вступив до Харківського педагогічного інституту, проте після 3-го курсу був призваний на строкову службу. Після демобілізації працював на різних підприємствах. 2018 року переїхав на Чернігівщину – до міста Прилуки. Там працював старшим охоронником у супермаркеті «Фора».

24 лютого 2022 року чоловік долучився до Збройних Сил України. Службу проходив у лавах 119-ї окремої бригади територіальної оборони. Був водієм гранатометного відділення взводу вогневої підтримки РВП.

«Найкращий, люблячий чоловік, який любив життя і завжди досягав своїх цілей. Прагнув миру і перемоги. Наш Герой ніколи не втрачав віру в кращі часи, завжди говорив, що все буде добре, і вірив у нашу перемогу. Кожного разу сміливо і мужньо йшов на бойові завдання. Вячеслав мав повагу серед побратимів, був надійним другом, сильним духом воїном. Завжди виявляв терпіння і ніколи не скаржився на те, наскільки було важко», – розповіла його дружина Олена Симоненко.

Поховали захисника на Алеї Слави Північного кладовища в місті Прилуки.

Вдома на Вячеслава чекали мама, дружина, донька й онук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обірвалося життя захисника з Волині Леоніда Лещука
Наступна новина На Волині спіймали чоловіка, який намагався незаконно потрапити до Польщі
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні