Навіки 43: на Волині провели в останню дорогу Героя Володимира Крисюка

Навіки 43: на Волині провели в останню дорогу Героя Володимира Крисюка

У Ковелі сьогодні, 15 лютого, попрощалися із полеглим Героєм Володимиром Крисюком. Воїну було лише 43 роки і  свій останній бій він прийняв 13 лютого біля села Першотравневе на Харківщині.

Про це інформують у мерії. 

Володимир народився на Любомльщині, у селі Зачернеччя. Закінчив місцеву школу, здобув спеціальність у Луківському професійно-технічному училищі.  Далі була строкова служба в армії. 

За своє життя він спробував і важкого заробітчанського хліба. Власне, коли розпочалось  повномасштабне вторгнення, Володимир був за кордоном. Але він повернувся в Україну до своїх рідних. Через деякий час підписав контракт із ЗСУ. Потім  навчався у різних містах України,  опановував військові навички. А з березня минулого року боронив Україну на передовій, на найгарячіших ділянках  фронту.

Побратими його називали «Батя». І це дуже влучно, адже Володимир був досить здоровим, кремезним чоловіком, із  загостреним почуттям справедливості. Рідні кажуть, що він вмів постояти за них,  своїх побратимів, своє місто, свою країну.

А у мирному житті, як пригадують ті, хто його знав, Володимир був чудовим господарем. Його порядку на подвір’ї могли позаздрити усі. А те, як він складав дрова, було справжнім мистецтвом.

– Не судилося йому довго погосподарювати, – говорив під час громадянської панахиди міський голова Ігор Чайка. – І сьогодні ми всі тут. Всім нам важко, але найважче родині. Володимир був  надійною опорою і підтримкою для мами, дружини, другом  і порадником  своїм дітям. Він  понад усе любив Україну і свою сім’ю. Саме таким у серцях рідних він залишиться назавжди, саме таким ми його запам’ятаємо усі.

Вічна пам’ять і слава Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У підтоплених районах Волині досліджували питну воду: що показали результати
Наступна новина У Луцьку – ДТП за участі позашляховика і пожежного авто. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні