Наївний «хлопєц» з Луцька – білоруси про нашого Монатика

Наївний «хлопєц» з Луцька – білоруси про нашого Монатика

Білоруське видання «Наша Ніва» провело аналіз сучасної української музики, яка, на думку автора публікації, наразі впевнено завойовує Східну Європу.

Її автор – білоруський журналіст Максим Маханьков, зокрема пише:

«Останніми роками з'явилися і білоруські виконавці, чиї кліпи на Ютубі здатні збирати десятки мільйонів переглядів (ЛСП, Макс Корж та інші). Однак ці виконавці інтегровані в російську музичну індустрію і її бізнес-схеми. В Україні ж склався самостійний, дуже хороший ринок, система шоу-бізнесу. Гроші течуть в Україну, а не з неї. Наші сусіди побудували відмінну концертну систему і якісні національні мас-медіа. Є й піар у вигляді численних якісних музичних і розважальних телепередач, і державна підтримка, і технічне забезпечення».

Білоруський журналіст вибрав «основних осіб української музики останнх років». Серед них – Олег Винник, Дмитро Монатик, група «Гриби», гурт «Карна», «музична імперія» Потапа

Про Дмитра Монатика автор пише:

«Цей артист - яскравий представник плеяди українських зірок, які з'явилися завдяки музичному телевізійному шоу. Дмитро Монатик знайомий українській публіці після участі відразу в двох телешоу – «X-Factor» і «Танцюють всі!»

Хлопець з Луцька має образ життєрадісної, миролюбної, наївної і відкритої людини. Монатика можна назвати справжнім мультиартистом: він і співак, і композитор, і автор текстів, і, до того ж, танцюрист».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцьких маршрутках рахуватимуть пасажирів
Наступна новина У Луцьку призупинять рух транспорту
Останні новини
Схожі новини