Назавжди 33. Луцьк поховав захисника

Назавжди 33. Луцьк поховав захисника

Луцька громада у скорботі попрощалася з військовим Романом Радом'яком.

Про це написали на сайті міської ради.

Військовому було 33 роки. Відспівування Героя Романа Радом'яка, який загинув на російсько-українській війні, відбулося у кафедральному соборі Святої Трійці.

Чин похорону очолив протоієрей Микола Нецькар.

Ми хочемо миру, жити в любові, збільшувати свій рід, звеличувати його, передавати ту любов, яку Христос дарував кожному з нас. У цій загарбницькій війні ціною власного життя гинуть наші найкращі сини та доньки! Хай наша молитва буде захистом нашим воїнам, хай вона буде кулею для ворога! Вічна та світла пам'ять молодому воїну Роману, якому тепер завжди буде 33. Честь та шана Герою! Щира вдячність та співчуття родині! – зазначив у скорботній проповіді він.

Радом’як Роман Михайловича (31.12.1990 року народження) був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду кулеметника кулеметного взводу 2-ї стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону. Солдат загинув 1 жовтня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Торецьк Донецької області.

Поховали Романа Радом'яка у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі біля Луцька військові тренували цивільних
Наступна новина Як підприємець із псом у військо записалися
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні