Назвали найкращого гравця ФК «Волинь» у 2020-му

Назвали найкращого гравця ФК «Волинь» у 2020-му

Найкращим гравцем ФК «Волинь» 2020 року став Богдан Оринчак. Він є головним нападником команди.

Про це повідомляє пресслужба клубу.

«Майже безальтернативно – Богдан Оринчак! За підсумками голосування, що проводилося на нашому офіційному сайті, а також сторінках «Волині» у Facebookта Instagram, уболівальники обрали нашого нападника/півзахисника «Хрестоносців» найкращим гравцем команди. Йому дісталась майже половина голосів від прихильників нашого клубу, а на другу та третю сходинки у голосуванні наші футбольні виборці поставили капітана команди Сергія Сімініна та одне із відкриттів минулого року – Артура Рябова», – йдеться на сайті.

Зазначають, що Богдану Оринчаку довелося вриватися до складу «Волині» безпосередньо під час сезону – фактично, він став одним із останніх новачків «Хрестоносців» цього сезону. Розпочавши як атакувальний півзахисник, уродженець Прикарпаття поступово став головним нападником команди. Приніс клубу декілька важливих перемог, забивши чотири голи та віддавши гольову передачу.

Разом із тим, 10-й номер став найкращим гравцем 16-го туру, а також увійшов до символічної збірної півріччя Першої ліги від «Спорт Арени».

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна на 11-му місці в Європі за швидкістю поширення коронавірусу
Наступна новина У Луцьку вандали вночі розмалювали стіну замку Любарта
Останні новини
Схожі новини