Невідповідність відомостей у військово-обліковому документі: які діяти громадянам

Невідповідність відомостей у військово-обліковому документі: які діяти громадянам

У Волинському ТЦК та СП розповіли, як діяти громадянам у разі невідповідності відомостей, зазначених у військово-обліковому документі.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці центру. 

У разі невідповідності відомостей, зазначених у посвідченні призовника, тимчасовому посвідченні військовозобов’язаного, військовому квитку осіб рядового, сержантського і старшинського складу та військовому квитку офіцера запасу, відомостям, що містяться у Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів, громадянин України для внесення відповідних змін:

  • у паперовій формі — повинен звернутися до районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки або його відділу (органу СБУ, розвідувального органу) за місцем перебування на військовому обліку;
  • в електронній формі — повинен скористатися засобами електронного кабінету призовника, військовозобов’язаного, резервіста для звернення до районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки або його відділу за місцем перебування на військовому обліку.

Зміни вносяться протягом п’яти робочих днів з дня реєстрації заяви.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські освітяни купили дрон для бійців 100-ї бригади
Наступна новина Понад 7 років боронив Україну від рф: на Волині віддали останню шану воїну Дмитру Романовському
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні