Оптимальний та ідеальний варіант: як львів'янин через West Auto Hub купував дружині авто

Оптимальний та ідеальний варіант: як львів'янин через West Auto Hub купував дружині авто

Львів'янин Михайло Катрук майже місяць самостійно шукав цікаві варіанти комфортного та з хорошими характеристиками автомобіля, аби подарувати його дружині. Проте з часом виявилося, що знайти авто, яке б оптимально підходило і за ціною, і за якістю не так легко. Зрештою через брак часу чоловік звернувся до фахівців West Auto Hub, які й допомогли йому зробити правильний вибір.

Михайло поділився з Першим досвідом пошуку і придбання авто.

– З якої нагоди вирішили зробити такий подарунок дружині?

– Особливої нагоди я не шукав. Так склалось, що мені довелося змінити місце роботи, тому нам з дружиною стало складніше вранці добиратися на офіс. Тобто якщо раніше я міг спокійно її підвезти, то зараз це стало неможливим, бо ми працюємо в протилежних куточках міста. При тому, що ми живемо в самому місті, але обрали тихий та спокійний район, де до громадського транспорту треба ще добряче пройтися пішки. Зрештою у нас наближалась 6 річниця шлюбу, тому й вирішив зробити їй такий подарунок.

– Який автомобіль ви шукали?

– Взагалі я дуже хотів для дружини купити гібридний автомобіль, адже нині питання екології –надважливе. Проте через бюджет, який виділявся на покупку авто, придбати його не вдалося. Тому я вирішив знайти малолітражний чотиридверний автомобіль середнього розміру. Хотів, аби авто було достатньо компактне, щоб їздити вузенькими вуличками Львова, але разом із тим і містке, аби можна було поїхати десь на природу.

– І на чому врешті вирішили зупинитися?

– Ми зійшлися на Renault Megane Hatchback. Це просто ідеальний варіант для нас!

– Пішли купувати омріяне авто в салон?

– Ні, не в салон, адже на покупку я мав лише 10 000 $. А ви самі розумієте, за таку суму купити новеньке авто у фірмовому салоні просто неможливо. Тому спочатку вирішив промоніторити ринок Львова й області. Але ті варіанти, які були на той момент, мені не дуже сподобалися. Більшість таких автомобілів була або кимось пригнана з Європи – їх просто перепродавали, або це були авто, куплені в Україні, але мали великий пробіг... Технічний стан цих авто викликав у мене сумніви.

Зрештою я зрозумів, що автомобіль, який я хочу, в Україні купити не вдасться. Відразу ж почав шукати варіанти, як купити авто у Європі. В мене спочатку взагалі виникла шалена ідея самому знайти таке авто, самому купити, самому пригнати і розмитнити.

Я понад чотири роки займаюся громадською діяльністю, яка стосується автомобілів, тому для мене ця тема дуже близька, до того ж я вже маю певний досвід. Проте, тверезо оцінивши відсутність вільного часу і свої можливості, за рекомендаціями друзів, я звернувся до фірми West Auto Hub, яка має великий досвід у цьому.

– Що вам там запропонували? Допомогли у пошуках авто, вирішили якось ситуацію?

– У дуже короткий проміжок часу вони знайшли і запропонували мені підходящий варіант. А далі всім займалися самі. Ввезення, розмитнення – весь процес від А до Я вели спеціалісти компанії.

Насправді авто підібрали хороше. Офіційно сплачені всі платежі, проведена реєстрація і автомобіль поставлений на облік. Я розумію, що в Україні за такі гроші такої машини ми не придбали б, тому для нас це просто ідеальний варіант вирішення ситуації.

Я був присутній лише на певних етапах. Практично все вони зробили самі. Мені лишилося приїхати, підписати документи і порадувати дружину подарунком (усміхається, – авт).

– Вам сподобалася така співпраця?

– Звісно. Просто я вже мав досвід купівлі авто за кордоном і пам'ятаю, як багато часу витратив, катаючись по різних країнах і шукаючи необхідне. Це треба і польський ринок подивитись, і німецький, а за потреби поїхати і в Голландію.

Саме тому, розуміючи, що фізично я цього зробити не зможу, звернувся в компанію West Auto Hub. Найбільше мені сподобалося і, певно, вразило те, що складні питання, наприклад, підбір автомобіля за кордоном та його ввезення, вони взяли на себе. Ми разом склали список моделей, які я хотів би купити. Після цього їхні спеціалісти самостійно подалися в Європу шукати необхідне авто. Вони їздили, оглядали і надсилали мені свою рецензію по кожному зі знайдених варіантів.

– Отже, результатом ви задоволені повністю.

– Так.

– Порекомендували би сервіс West Auto Hub своїм друзям та знайомим?

– Звичайно, я вже це роблю! Якщо до мене звертаються люди за порадою, і я бачу, що їм необхідна така ж допомога, я однозначно раджу звернутися до компанії West Auto Hub. Мене така співпраця повністю влаштувала, тому переконаний, що і моїм друзям та знайомим їхні послуги будуть до вподоби.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі-Волинському відкрили спорткомплекс майже за 2 мільйони
Наступна новина Блогерка з Луцька стала мамою
Останні новини
Схожі новини