Осіпов заявив, що у нього є амбіції стати мером Луцька

Осіпов заявив, що у нього є амбіції стати мером Луцька

Керівник Одеської кіностудії, колишній депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов заявив, що у нього є намір балотуватися на виборах луцького мера.

Про це він заявив під час свого інтервью «Волинь24».

«Певно багатьом цікаво, чи маю я амбіції бути міським головою Луцька. Відповім чесно - маю! Навесні минулого року, коли ще робота на кіностудії була тимчасовою, я розумів, що є можливість позмагатися за цю посаду.

Але зараз я боюся, що новий мер Луцька нічого не зможе змінити: розклад депутатських сил визначений, тож він буде хіба що щось згладжувати, зменшувати негативи, але докорінно змінити систему буде не в силах. Тому я вважаю, що вибори мера будуть ефективні лише з одночасними виборами нових депутатів», - сказав Осіпов.

Він зазначив, що у Луцька є прекрасні перспективи, оскільки місто має гарне геополітичне становище і контакти.

«Місто є невеликим і не малим. Комфортним для виховання дітей і ведення бізнесу. Це місто має усі умови, щоб швидко розвиватися. Якщо б у мене була можливість сформувати таку собі “дрім тім” (команда мрії - ред.), то Луцьк вже через рік-півтора міг би пройти “точку неповернення” і перейти на якісно новий етап розвитку», - зазначив Осіпов. 

«Тож амбіції в мене є. Скажу відверто, що вже кілька разів брав участь у зустрічах з поважними і авторитетними людьми щодо обговорення цієї теми. Але я не впевнений, що це треба робити зараз. Зважаючи на мій вік, я маю ще достатьно часу, щоб над цим поміркувати. Можливо цього ніколи й не станеться, а може станеться вже скоро», – додав він. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вшанування пам'яті Небесної Сотні
Наступна новина Активістка Femen влаштувала акцію проти Порошенка у Відні. ФОТО
Останні новини
Схожі новини