Паралімпійський чемпіон з Волині продає золоту медаль для допомоги армії

Паралімпійський чемпіон з Волині продає золоту медаль для допомоги армії

Паралімпійський чемпіон Анатолій Шевчик продає «золоту» медаль, щоб допомогти Збройним Силам України та людям, які постраждали через дії окупантів.

Про це повідомила Камінь-Каширська міська об’єднана тереторіальна громада. 

Перший заступник Камінь-Каширського міського голови, дворазовий паралімпійський чемпіон 2004 та 2008 років, срібний призер Літніх Паралімпійських ігор 2012 року Анатолій Шевчик оголосив благодійний аукціон своєї першої «золотої» медалі.

«Ця нагорода є безцінною для мене, проте вважаю, що сьогодні вона потрібніша Україні. Щиро вірю, що медаль допоможе здобути перемогу нашим Збройним Сила України, як тоді мені, у 2004 році в Афінах» – зазначає Анатолій Васильович.

Публічні торги будуть відбуватися у коментарях під дописом, на сторінці Камінь-Каширської міської ради та триватимуть до 25 квітня 2022 року. 

Стартова ціна – 50 тисяч гривень. 

Також протягом аукціону можна зробити благодійний внесок, який ви можете надсилати на номер карти – 4246 0010 0177 7964.

Отримувач: АТ КБ «ПриватБанк» громадської організації «Федерація футболу Камінь-Каширського району».

«Після закінчення аукціону публічно прозвітуємо про зібрані кошти, усі вони будуть передані на потреби нашої армії, а також людям, які сьогодні опинилися у біді через вторгнення рашистів», – додають у дописі.  

Нагадаємо, що ще один відомий в Україні та світі спортсмен-паралімпієць Сергій Ємельянов продає свою золоту медаль, яку він виборов на Іграх у Токіо.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До 500 окупантів і 50 одиниць техніки перебуває на Запорізькій АЕС – міністр енергетики
Наступна новина На Волинь надійшов 381 мільйон гривень для виплати субсидій
Останні новини
Схожі новини