Парижани похилого віку зможуть безкоштовно користуватись громадським транспортом. ВІДЕО

Парижани похилого віку зможуть безкоштовно користуватись громадським транспортом. ВІДЕО

Парижани похилого віку зможуть безкоштовно користуватись громадським транспортом. Таку заяву зробив мер столиці Анн Ідальго. З червня 2018 року люди старше 65 років з доходом менше 2200 євро на місяць зможуть отримати безкоштовний проїзд Навіго, що дозволить користуватись метро, потягами, трамваями та автобусами в округах Парижу. Решта − матиме гнучку систему знижок.

Для того, щоб користуватись новими пільгами громадянам доведеться відповідати низці критеріїв − зокрема проживати у столиці Франції протягом щонайменше трьох років.

Мер Парижа Анн Ідальго вважає, що нова ініціатива призведе до того, що люди похилого віку частіше користуватимуться громадським транспортом замість своїх автомобілів. Для інших парижан ціна проїзду громадським транспортом змінюється практично щороку майже на 2 євро. За 15 років вона зросла на понад 29 євро.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь у 2017 році направила у держбюджет 2,5 млрд гривень
Наступна новина Робота у Польщі, операція Насті Абрамчук, вистава «Лускунчик»: ТОП-3 новин за 10 січня
Останні новини
Схожі новини