Переможниця шоу «Холостяк» розповіла про луцьку стоматологію, у якій відбілює зуби

Переможниця шоу «Холостяк» розповіла про луцьку стоматологію, у якій відбілює зуби

Переможниця 8 сезону проекту «Холостяк» Іванна Гончарук розповіла, як їй вдається зберегти білосніжну посмішку та чому варто доглядати за зубами з дитинства. 

Зокрема, Іванна Гончарук розповіла, що з раннього дитинства її навчили правильно доглядати за зубами. Завдяки цьому вона завжди мала гарну посмішку. Утім, як і більшість людей, вона періодично відвідувала стоматолога.

«У мене були питання щодо здоров’я моїх зубів, однак більшість стоматологів не могли дати мені відповідь. На Волині знайти хорошу клініку виявилось не легко. Свого часу я навіть зверталась до столичних спеціалістів… 

А зовсім нещодавно друзі порекомендували відвідати стоматологічну клініку «Свята Аполонія», що у Луцьку на проспекті Відродження, 50-А. Тут мені не просто полікували зуб, а й реставрували його. Також я пройшла процедуру відбілювання і просто в захваті від результату. Тут я нарешті отримала всі відповіді на свої питання. Тому однозначно від щирого серця рекомендую всім цю клініку», — розповіла Іванна Гончарук.

Власниця стоматологічної клініки «Свята Аполонія» Любов Качмар зауважила, що в Іванни від природи дуже гарні зуби, а тому при належному догляді проблем надалі не виникатиме. 

«У нашій клініці є дуже хороша сучасна техніка, яка дозволяє проводити стоматологічні процедури швидко, якісно і майже безболісно. Наші стоматологи вивчають передові технології і методики. Так, до прикладу, відбілювання зубів ми проводимо за допомогою найновішої лампи «Beyond Polus». Кількість клінік в Україні, які мають таке обладнання, можна на пальцях перелічити.

Порівнюючи з іншими лампами для відбілювання, «Beyond Polus» гарантує абсолютно безпечний процес і дає хороший ефект. Іванна довірилась нам і тепер має просто чарівні білосніжні зубчики. Найважливіше для нас – здорова посмішка наших клієнтів», – зауважує Любов Кочмар.

Стоматологічна клініка «Свята Аполонія» надає весь спектр стоматологічних послуг: терапія, ортопедія, ортодонтія, відбілювання, імплантація, гігієна ротової порожнини та дитяча стоматологія.


Перелік та вартість послуг можна переглянути на сайті st-apollonia.lutsk.ua, а записатися на прийом – за телефоном: 098 08 88 000.

Адреса клініки: м. Луцьк, пр. Відродження, 50-А.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині маленька дівчинка наїлася отруйних ягід
Наступна новина Курс валют на 17 серпня: долар і євро стрімко повзуть вгору
Останні новини
Схожі новини