Перші фестивальники на Бандерштаті: хто вони. ФОТО

Перші фестивальники на Бандерштаті: хто вони. ФОТО

Ось уже й наближається фестиваль українського духу «Бандерштат», який так чекають не тільки лучани, а й мешканці інших міст та, як довела практика, й інших країн.

«Перший канал соціальних новин» вирішив дізнатися у перших прибулих, що ж вони найбільше очікують від трьох фестивальних днів.

До слова, у «нульовий» день зібралося чимало людей з далеких міст України, аби якнайкраще прилаштувати свій намет.

Марія, Житомирська область:

«Я приїхала сюди разом із сестрою. Це мій перший Бандерштат, а от у сестри – другий. Найбільше ми чекаємо АННУ, O.Torvald, Без Обмежень, Farinhate, Другу ріку. Загалом все!», – сміється дівчина.


Сергій, Черкаси:

«Ми вже вчетверте на цьому фестивалі, тому вирішили підтримати нашу традицію. Хотів би почути вживу Другу ріку, бо ще ні разу не вдавалося побути на їхніх концертах, також Morphine Suffering та інших», – ділиться Сергій.

Олена, Калуш, Івано-Франківська область:

«Це вже другий рік, коли я тут. Мені подобається Бандерштат емоціями, які я тут отримую. А Брати Гадюкіни будуть? Ні? Тоді, певно, нікого не чекатиму, лише річку, ну й буду задовільнятися атмосферою», – розповідає Оленка.


Софія, Луцьк:

«Я з друзями прийшла на Бандер, бо тут чудесні люди, атмосфера, дуже гарна музика, також тут бувають цікаві гутірки, зокрема літературні. Ось на Дереша двічі не потрапила, хоча він був у Луцьку. Також чекаємо Жадана та Ukrainer. Хоча ж, до речі, Ukrainer теж були в нас в Innerspace. Взагалі фестивалі – це дуже класно», – каже лучанка.

Олександр, Київ:

«Наразі вперше на Бандерштаті, хоча вже 10 років планував сюди приїхати. Ось по інших фестивалях їздив, а до цього не міг дістатися. Взагалі найбільше очікую АННУ, але враховуючи те, що вони будуть в останній день, то маю надію, що все ж дочекаємося їхнього виступу.

Я приїхав сюди з сім'єю. Долучаємо свого сина до фестивального життя. Ось йому вже третій рік, от третє літо він і катається по фестивалях», – розповідає Сашко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший у поміч: про що не варто забувати, їдучи на фестиваль

Текст: Іванна СОЛОМАНЧУК (Перший).

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанка купила гнилу рибу в одному із супермаркетів. ФОТО
Наступна новина Підпал «Укртелекому»: шукають свідків. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини