Під приміщенням Волинської ОДА подвійний пікет: люди вимагають школу і дорогу

Під приміщенням Волинської ОДА подвійний пікет: люди вимагають школу і дорогу

Перед початком сесії Волинської обласної ради під стінами адмінприміщення почали збиратись люди з транспарантами.

Виявилось, що пікет одночасно організували дві групи селян з різних куточків Волині.

Так, частина пікетуючих приїхали з Ківерцівщини. Жителі сіл Башлики, Ромашківка та Карпилівка. Селяни нарікають, що вантажівки з лісом, які курсують до Цуманського лісгоспу вщент розбили дорогу.

Таким чином люди вимагають негайно розпочати ремонт дороги. Інша група людей приїхала з села Стобихівка Камінь-Каширського району.

Селяни вимагають, аби обласна рада взялась за будівництво нової школи.

"У нас школа маленька у аварійному стані. У школу ходить 240 дітей. Потрібно будувати нову школу, бо скоро діти будуть ходити у третю зміну.

А декому з школярів доводиться долати по 3 кілометри зі школи додому. Тому їм доведеться ходити вночі. Це діти. Їм треба зробити належні умови для навчання.

Ми самотужки вже зібрали 600 тисяч, а обласна рада, яка обіцяла виділити 3 мільйони - взагалі зняла це питання з розгляду! Владі не цікаві наші проблеми",- розповіла місцева жителька Світлана.

Таким чином, жителі села приїхали до Луцька просити обласне керівництво відреагувати на їхню проблему і почати шукати кошти на будівництво школи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Верховна Рада дозволила селам приєднуватися до міст обласного значення
Наступна новина Луцька маршрутка №4 рухатиметься за новим маршрутом
Останні новини
Схожі новини