Підвищені пенсії вже отримують 9 мільйонів громадян

Підвищені пенсії вже отримують 9 мільйонів громадян

Гройсман назвав це не одноразовим підвищенням, а повним перезавантаженням пенсійної системи.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що починаючи з жовтня підвищені пенсії вже отримують понад 9 млн українських громадян. Про це прем'єр написав на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що доходи Пенсійного фонду в 2018 році повинні скласти 355 млрд гривень, дотація з держбюджету залишиться на рівні цього року – 141,5 млрд гривень.  

Міністр соціальної політики Андрій Рева також повідомив, що додаткові витрати Пенсійного фонду на осучаснення та індексацію пенсій у жовтні склали 6,4 млрд грн і були забезпечені за рахунок перевищення доходів фонду: на 2017 рік бюджет Пенсійного фонду планувався в розмірі 284 млрд грн, з них 141,5 млрд – дотація з державного бюджету і 142,5 млрд – власні надходження. Протягом дев'яти місяців 2017 року щомісяця витрачалося 22,5 млрд грн, загалом за дев'ять місяців витрачено 202,5 млрд грн. На жовтень–грудень піде 87 млрд грн. Разом – 289 млрд грн. Сума вище, оскільки доходи вище запланованих.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Президент підписав останню реформу року. ВІДЕО
Наступна новина Незаконні спиртові трубопроводи на кордоні України. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні