План перемоги розкриють українцям частково, – Єрмак

План перемоги розкриють українцям частково, – Єрмак

План перемоги України, ініційований президентом Володимиром Зеленським, представлять для ознайомленя українцям. Єдине – не в повному обсязі, адже низка деталей даного документа є наразі закритою.

Про це заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір телемарафону «Єдині новини».

За його словами, як було обіцяно владою, план президента після презентації Західним партнерам буде представлений українцям, але певні положення документа залишаться у секреті.

Чиновник зазначив, що деякі етапи плану перемоги мають "чутливий характер", й варто певні деталі поки тримати у таємниці з метою не розкриття інформації російським загарбникам.

Все що стає публічним, чують не тільки у нас в країні, це чує і ворог. І тому безумовно деякі деталі цього плану є закритими. Але ви знаєте, важливо реалізацію цього плану побачити на ворожій території, – звернув увагу Єрмак.

Також Єрмак висловив упевненість, що громадяни України зрозуміють необхідність приховування певних аспектів плану перемоги, оскільки український народ дуже «розумний й часто краще за політиків розуміє ситуацію».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки солдат втратила Росія з початку великої війни
Наступна новина У дитячій церкві в Луцьку зібрали понад 50 тисяч на ЗСУ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні