Покриття для підлоги Tarkett — секрет практичності та комфорту

Покриття для підлоги Tarkett — секрет практичності та комфорту
Фото ілюстративне

Tarkett понад сто років спеціалізується на виробництві якісних та екологічних покриттів, відомих у всьому світі. Починаючи з невеликого виробничого цеху, на сьогодні компанія розміщує свої потужності в багатьох країнах, включаючи Україну.

Покриття для підлоги  Tarkett  заслуговують довіру покупців, що цінують комфорт та практичність. Пропонуючи своїм клієнтам найкращий сервіс і матеріали високого класу, Таркетт постійно вдосконалює технології, піклуючись про навколишнє середовище.

Асортимент продукції Tarkett

Світовий лідер з виробництва покриття для підлоги Tarkett пропонує широкий спектр продукції, призначеної для:

  • квартир та приватних будинків;
  • офісів, кафе та ресторанів;
  • спортзалів та фітнес центрів;
  • учбових і медичних установ.

В асортименті  компанії можна знайти унікальні та неповторні колекції побутового, комерційного лінолеуму, ламінату будь-яких кольорів і відтінків, інноваційного покриття  Art Vinyl, паркетну дошку з різних порід деревини і килимові покриття. Для них завжди в наявності додаткові компоненти — плінтуса, підкладки та пороги.

Всі матеріали відповідають міжнародному стандарту ISO.  Це дозволяє компанії  надати своїм покупцям великий вибір товарів, виходячи з їхніх особистих уподобань, експлуатаційних особливостей та можливостей бюджету.

Ключові переваги Tarkett

  • Екологічність. Для виготовлення покриттів використовується виключно якісний та безпечний матеріал з точки зору потенційних ризиків для людей і навколишнього середовища. Компанія відмовилася від застосування токсичних розчинників при виготовленні фарб.
  • Асортимент. Виробництво охоплює широкий спектр категорій та груп товарів, з різноманітними кольорами, фактурою та розмірами. Тут кожен знайде покриття на свій смак.
  • Досвід. Більш, ніж 135 років Tarkett виробляє покриття для підлоги, впроваджуючи власні розробки, які отримали визнання у всьому світі.
  • Довговічність і стабільність конструкції. Покриття Tarkett не втрачають своєї привабливості після довгих років експлуатації. Дерев'яне покриття не скрипить і не тріскається, за рахунок багатошарової структури ламелей, зберігає стійкість до вологи і перепадів температури.

Купуючи покриття для підлоги Tarkett, ви забезпечуєте себе міцним, естетичним та практичним покриттям, яке при належному догляді буде радувати не один десяток років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нові карантинні зони: Луцьк та Луцький район залишаються у «помаранчевій»
Наступна новина Коронавірус в Україні. Знову майже 6 тисяч нових хворих і рекордна смертність
Останні новини
Схожі новини