Поліцейські відвели в школу дітей загиблого на війні лучанина

Поліцейські відвели в школу дітей загиблого на війні лучанина

Волинські поліцейські відвели на свято Першого дзвоника двох дітей загиблого на війні колеги, лучанина Романа Гіренка. 

Про це йдеться на сайті ГУНП у Волинській області. 

7-річний Марк вже другокласник, його сестричка Аня вчора пішла у перший клас. На жаль, на святкову лінійку діток не відвів тато, бо 23 серпня 2023 року Роман Гіренко загинув. 

Після повномасштабного вторгнення поліцейський приєднався до штурмової бригади Нацполіції «Лють». Поліг як Герой – на полі бою. Усі колеги згадують його, як позитивного енергійного та відповідального чоловіка. 

Звісно, тата правоохоронці малечі замінити не зможуть, та подарувати приємні емоції й нагадати їм, що вони важливі та потрібні, – цілком в їхніх силах. 

Вже зранку друзі-поліцейські чекали діток біля їхнього помешкання. Вони привітали їх з початком навчального року, вручили подарунки, на службовому автомобілі супроводили до школи та разом з малечею раділи Дню знань.

Віримо, що тато Марка та Ані теж з небес спостерігав за дітками, він оберігає й захищає їх там – у небесному війську. А наш обов’язок – пам’ятати про подвиг Романа та піклуватися про його найрідніших і підтримувати їх, – написали поліцейські.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі почнуть будувати реабілітаційний центр для військових
Наступна новина Аеророзвідник з Луцька повернувся з фронту, щоб повести доньку в перший клас
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні