Поліцейські застукали «на гарячому» волинянина, який викрадав деталі залізничної колії

Поліцейські застукали «на гарячому» волинянина, який викрадав деталі залізничної колії

У Нововолинську поліцейські на місці злочину заскочили 70-річного місцевого жителя, котрий викрав деталі із залізничної колії. За фактом викрадення чужого майна слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Волині.

Учора в передобідню пору до Нововолинського відділення поліції звернувся головний інженер одного із підприємств області. Він повідомив, що поблизу вулиці Лісна невідомий чоловік розбирає залізничну колію.

Співробітники групи реагування патрульної поліції негайно виїхали на виклик. На місці вони застали 70-річного місцевого жителя. У нього в мішку виявили різноманітні деталі колії, зокрема залізні підкладки та костилі. Усе викрадене вилучили.    

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років позбавленння волі. 

Фото – ілюстративне


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українці масово звертаються до лікарень через напади кліщів
Наступна новина У Луцькому зоопарку зацвіли тюльпани. ФОТО
Останні новини
Схожі новини