Поліцейський, який збив жінку в Луцьку та втік, був п'яний

Поліцейський, який збив жінку в Луцьку та втік, був п'яний
Фото ілюстративне

Поліцейський, який 4 квітня збив у Луцьку жінку та втік з місця аварії, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це ІА Волинські Новини повідомила начальниця відділу документального забезпечення територіального управління ДБР розташованого у місті Львові Скупенко Юлія.

Як зазначили у відомстві, наразі здійснюється досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яку скоїв працівник правоохоронних органів у Волинській області.

Внаслідок аварії постраждала отримала тілесні ушкодження. Станом на сьогодні проводяться експертизи, які встановлять ступінь важкості ушкоджень. Посадовиця зауважила, що на час скоєння ДТП, працівник поліції перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, що поліцейський на автомобілі Volkswagen збив жінку та покинув місце автопригоди. Правоохоронці оперативно встановили винуватця. Як стало відомо ІА Волинські Новини з власних джерел, ним виявився капітан поліції, старший інспектор протидії домашньому насильству відділу превенції Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області Роман Березюк.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Степанов каже, що після 15 квітня коронавірус в Україні піде на спад
Наступна новина В Україні – понад 13 тисяч нових заражень коронавірусом. На Волині – 317
Останні новини
Схожі новини