Поліція побила пасажира метро: подробиці інциденту. ВІДЕО

Поліція побила пасажира метро: подробиці інциденту. ВІДЕО

У Києві на одній зі станцій метрополітену співробітник поліції побив невідому особу.

Правоохоронець наносив удари палицею в той час, як чоловік лежав на підлозі. Відповідне відео опублікували в Telegram «Київ Live», – повідомляє Обозреватель.  

«Станція метро «Контрактова». Співробітник поліції побив хлопця за те, що він перетнув жовту лінію», - відзначили в соцмережі.

Зауважимо однак, що на оприлюдненому відеозаписі не видно, чи дійсно причиною побиття став перетин попереджувальної лінії.

Крім того, на відео зафіксовано, як пасажир декілька разів намагався вдарити правоохоронця ногами.

Пізніше Київська прокуратура повідомила, що почала кримінальне провадження за фактом побиття поліцейським людини в метро.

За попередніми даними, 23-річний співробітник управління поліції в метрополітені ГУНП в м.Києві, перебуваючи на службі, без явної необхідності застосував щодо чоловіка на пероні станції метро «заходи фізичного впливу та спецзасоби».

«За цим фактом в ЕРДР внесено відомості за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень)», - додають в столичній прокуратурі.

У той же час керівництво столичного главку поліції проведе службову перевірку щодо поліцейського, її результати долучать до матеріалів кримінального провадження.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На автошляху Київ-Чоп вантажівка збила велосипедистку та з'їхала у кювет. ВІДЕО
Наступна новина Геть втратила сором: Настя Каменських виставила цілу серію голих фото
Останні новини
Схожі новини