Поліція розшукує зниклого безвісти лучанина

Поліція розшукує зниклого безвісти лучанина

На Волині поліція розшукує безвісти зниклого лучанина, який поїхав з дому на авто та не повернувся.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

Луцький відділ поліції ГУНП України у Волинській області розшукує безвісти зниклого громадянина України Кузьмика Олександра Віталійовича, 5 лютого 1961 року народження, мешканця міста Луцьк.

Уранці 2 березня чоловік виїхав із дому на мінівені білого кольору з державними номерними знаками АС 6995 ВО(ВН), після чого зв'язок з ним втратився.

Прикмети розшукуваного: зріст 170-172 см., середньої тілобудови, волосся світло-русе з сивиною, обличчя овальної форми, очі карі.

Був одягнений: пуховик чорного кольору, сині джинси, светр із застібкою синього з білим кольорами, зимова шапка темно-сірого кольору.

Поліція звертається до громадян, яким відома будь-яка інформація щодо можливого місцезнаходження зниклого лучанина, невідкладно повідомити за наступними номерами телефонів: (0332) 24-92-48, 24-44-17, 0665403692, або на лінію «102».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку поліція розшукує неповнолітню дівчину. ФОТО
Наступна новина У селі на Волині цієї ночі горіла господарська споруда. ФОТО
Останні новини
Схожі новини