Поліція знайшла викрадений велосипед луцького письменника Володимира Павліка

Поліція знайшла викрадений велосипед луцького письменника Володимира Павліка

18 серпня, потерпілий Володимир Павлік звернувся до поліції, написав заяву про викрадення велосипеду марки “Kalkoff”. 12 вересня поліцейські знайшли викрадений 16-річним хлопцем велосипед, а 22 вересня його повернули власнику.

Про це на своїй сторінці повідомила речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.

«Висновків з цієї події є декілька:

- У нашому місті поліція добре працює і розкриває значну кількість крадіжок та інших злочинів. За відсотком розкриттів злочинів поліція Волині займає другу позицію в Україні. Ви можете порівняти це зі статистикою в інших європейських країнах: там цей відсоток набагато нижчий, та й майно громадян здебільшого застраховане.

- Відео справді дуже багато допомагає поліції у розкритті злочинів. Але чудово, коли відео з камер спостереження виводиться в ситуаційний центр чергової частини. Сподіваємось, поліція матиме такий доступ з усіх камер спостереження, бо поки ми бачимо лише одиниці. І цей випадок – яскраве тому свідчення: якби поліцейські бачили в реальному режимі цю крадіжку, її розкрили б в лічені хвилини.

- «Диванним зрадофілам», напевно, бути легше, так само легко писати гнівні коментарі, навіть і близько не уявляючи, як працює поліція або що відбулось насправді. Ми розуміємо, що про повернений власнику велосипед буде набагато менше похвальних коментарів, але ми їх і не чекаємо: це ж наша робота, не треба вдячності. Але хочеться попросити: хоча б не заважайте і не нагнітайте», – наголошує Ольга Бузулук.

Довідка: Володимир Павлік – лучанин, письменник, автор книги оповідань про кохання «Гандзя». Організатор пізнавальних турів закордон.

Читайте такожМіг би прожити життя поштарем, а став... Володимиром Павліком. ОБЛИЧЧЯ МІСТА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В очільника прокуратури Волині – новий заступник
Наступна новина В Україні збільшать виплати людям з інвалідністю. Коли? На скільки?
Останні новини
Схожі новини