Порошенко попросив нового голову Волинської ОДА навести лад з бурштином

Порошенко попросив нового голову Волинської ОДА навести лад з бурштином

Президент України Петро Порошенко озвучив основні завдання та пріоритети, які він поставив перед новим головою Волинської ОДА Олександром Савченком.

 «В області має бути порядок. В першу чергу - порядок з бурштином… Хто хоче бавитись – получить по рукам. Бурштин – це загальнонаціональна власність, це українські надра. Тому доходи від бурштину мають йти, в тому числі і в місцевий бюджет», - зауважив президент України.

Також гаранта непокоїть ситуація з волинськими землями та лісами.

«Потрібно зберегти волинські ліси і не віддати їх комусь одному», - наголосив Петро Порошенко.

Президент висловив впевненість у тому, що ті завдання, які він ставить новому голові Волинської ОДА, є надзвичайно амбітними.

Тим не менше, Петро Порошенко переконаний, що всі завдання, які були поставлені попередньому губернатору, були спрямовані на покращення добробуту всієї громади Волинської області.

Нагадаємо, сьогодні до Луцька з робочим візитом завітав Президент України Петро Порошенко. Він прибув до Луцька, аби представити нового голову Волинської ОДА – Олександра Савченка.

Свій вибір Петро Порошенко зупинив на Олександру Савченку, який довгий час працював у правоохоронних органах і навіть був першим заступником голови Київської ОДА.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині рибалки знайшли тіло чоловіка
Наступна новина Луцький фотограф роздає цуценят
Останні новини
Схожі новини