Посольство не рекомендує громадянам України відвідувати Ізраїль. ВІДЕО

Посольство не рекомендує громадянам України відвідувати Ізраїль. ВІДЕО

У зв’язку з загостренням ситуації в Ізраїлі МЗС України не рекомендує українцям відвідування цієї країни. На сайті вітчизняного посольства для туристів, які вже перебувають в цій країні, оприлюднені рекомендації громадянам щодо безпеки під час перебування в історичній частині Єрусалиму.

«Посольство рекомендує громадянам України уникати відвідання ближчим часом цих місць. Тим громадянам, які вже перебувають на Західному березі та у Східному Єрусалимі рекомендуємо виявити пильність та уникати скупчень людей».

Українка Марія мешкає в Єрусалимі декілька років, проте каже, що до напруженої обстановки звикла. З її слів, за місцевими мірками, життя в місті триває в звичному режимі. В тому числі, і транспортне сполучення.

Підвищений рівень небезпеки в Єрусалимі вже третю добу. Вітчизняні туристи, що вже знаходяться на відпочинку в Ізраїлі, не зверталися до української амбасади про дострокове припинення турів на тлі акцій протестів у зв'язку з переведенням посольства США з Тель-Авіва до Єрусалиму.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На одному з ринків Луцька муніципали вилучили 36 літрів оковитої
Наступна новина Вчені розповіли про ідеальний сніданок для струнких
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні