Повідомили, кого затримали на хабарі у волинському виші

Повідомили, кого затримали на хабарі у волинському виші
джерело фото: www.volynnews.com

Затриманий під час отримання неправомірної вигоди завідувач військової кафедри працює в Луцькому національному технічному університеті. На час слідства його відсторонили від виконання службових обов’язків.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила начальниця інформаційного відділу ЛНТУ Олександра Містюк.

З її слів, особа, яку підозрюють в отриманні хабара, дійсно працює в ЛНТУ, проте імені підозрюваного вона не назвала, зазначивши, що на час слідства чоловіка відсторонили від виконання обов’язків.

Нагадаємо, правоохоронці встановили, що полковник системно вимагав від студентів гроші за успішне складання державних іспитів та видачу військового квитка офіцера запасу. Розмір «данини» складав від двохсот до п’ятисот доларів США з кожного.

Оперативники спецслужби затримали зловмисника на робочому місці під час одержання двохсот американських доларів – другої частини неправомірної вигоди. Раніше співробітники СБУ задокументували отримання завідувачем кафедри першої частини хабара у розмірі сто доларів США.

Відповідно до інформації, розміщеної на офіційному сайті Луцького НТУ, очолює кафедру військової підготовки Павло Турсумуратов (на фото).

Він закінчив Київське вище танкове інженерне училище у 1986 році. З тих пір увесь час провів в армії і звільнився у 2014 році. Протягом цього часу, у загальній кількості прослужив 32,5 роки. Проходив службу на різних посадах: перша – заступник командира танкової роти з озброєння, а завершив службу на посаді заступника обласного комісара. У військах він досягнув посади командира військової частини.

В загальній кількості на цій посаді він прослужив 13 років. Крім того, у 2003 році закінчив військову академію, яка на той час називалася Національна академія оборони України, має дві військові освіти.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вгадай тварину: у місті на Волині встановили оригінальні таблички. ФОТО
Наступна новина 27-му школу в Луцьку можуть не відкрити до вересня. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини